Sunday, December 30, 2012

Top 10 Singles of 2012

Nakon top 10 liste albuma, vreme je i da vam predstavim 10 singlova koji su po nekom mom ukusu obeležili 2012. godinu. Ako ništa drugo, evo ideje da neke od ovih pesama ubacite na best of 2012 plejlistu :)

10.
Jennifer Lopez feat. Pitbull - Dance Again


Izgleda da se Jennifer drži onog ne menjaj ako je dobro. Nakon što je njen duet sa Pitbullom "On the Floor" postao i najveći hit u njenoj karijeri, J. Lo se odlučila da ponovo sarađuje sa njim. Ovo je prvi singl sa njene prve kompilacije najvećih hitova. Kako sama pevačica kaže, "Dance Again" je njena himna ljubavi i igri koja joj je pomogla da lakše preboli razvod. Himnična, optimistična, pesma sa jasnom porukom i odlična da se uz nju đuska :)


9.
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe


Ponekad lepota zaista leži u jednostavnosti. Nepretenciozna, poletna, hitična pop pesmica, praćena izuzetno simpatičnim spotom i velikom harizmom ove kanadske pevačice koja je sigurno pomogla da ova numera bude prodata u preko 10 miliona primeraka širom sveta!


8.
Loreen - Euphoria


Iako Evroviziju mnogi već godinama smatraju trećerazrednim takmičenjem čije pesme traju koliko i sama manifestacija, Šveđanka Loreen je dokazala suprotno. Mračna, ali istovremeno euforična numera "Euphoria" i danas zauzima visoke pozicije na top-listama širom Evrope. Izgleda da je malo specifičnosti i originalnosti uz dobru pesmu sve što vam treba za uspeh i posle Evrovizije ;)


7.
fun. feat. Janelle Monae - We Are Young


Indie pop bend fun. verovatno nije ni slutio da će im to što se njihova pesma koristi u jednoj od reklama promeniti život. Pesma koja na zanimljiv način kombinuje više žanrova, koja ima himničnu atmosferu praćenu optimističnim tekstom preko noći je osvojila svet. Zahvaljujući uspehu ove pesme, fun. su dobili još dva uzastopna hit, dok je njihov drugi album "Some Nights" ostvario zavidne tiraže.


6.
Gotye feat. Kimbra - Somebody That I Used to Know

Iako je Belgijanac Gotye već duže poznat u underground krugovima, ova numera omogućila mu je da se čine u milionima domova širom sveta. Kako sam pevač kaže, enormni uspeh ove pesme, koja je postala himna mnogim ljudima slomljenog srca, i njega samog je veoma iznenadio.


5.
Labrinth feat. Emeli Sande - Beneath Your Beautiful

Kao što sam već istakao pri postavljanju liste top 10 albuma, uz glas Emeli Sande svaka pesma postaje posebna. Ova moćna R&B balada i nadsve prelepa ljubavna pesma definitivno nije izuzetak.

4.
P!nk - Try

P!nk nas je ove godine obradovala novim albumom "The Truth About Love", a na njemu se, slobodno mogu reći, nalazi jedna od njenih najboljih pesama - "Try". Izuzetno moćna pesma, praćena više nego odličnim spotom i jasnom porukom da nikada ne odustajemo.

3.
Rihanna - Diamonds

Iako veoma mlada, Rihanna je već prošla mnogo toga što većina nas ne prođe ni za ceo život. Zbog toga ne treba da čudi što kroz muziku sve češće počinje da pokazuje i ranjivu stranu svoje ličnosti. Takav je slučaj i sa singlom "Diamonds" koji podseća na neke od pesama sa njenog najličnijeg albuma do sada "Rated R". Takođe, pevačica sa Barbadosa ovde zvuči bolje nego ikada!


2.
Adele - Skyfall

Od prošle godine je sasvim jasno da svaka numera sa imenom Adele sigurno postaje hit. Naslovna numera novog filma o Jamesu Bondu nije izuzetak. Adele je ovom pesmom pokazala da itekako zaslužuje mesto među legendarnim muzičarima koji su imali prilike da napišu i otpevaju čuvene filmske songove. To što je Skyfall postao najuspešniji Bond film svih vremena, a numera najprodavanija u Bond istoriji samo govori u prilog tome.


1.
Lana Del Rey - Born to Die

Pesma koja je na mene ostavila najjači utisak dolazi od izvođača koji me je generalno najviše oduševio ove godine  - Lana Del Rey. Apokaliptična melodija, hipnotišući glas koji peva o tragično završenoj ljubavi i spot koji na perfektan način prati celu priču samo su neki od razloga po čemu će pamtiti 2012 :)

Beyonce nastupa sa fanovima na Super Bowlu

Beyoncé na Super Bowl nastupu sa 100 fanova na bini

Kao što smo već objavili, zvezda poluvremena finalne utakmice u američkom fudbalu biće Beyonce koja će nastupiti 3. februara na stadionu Superdome u Nju Orleansu. I dok pevačica uveliko priprema ovaj spektakl, polako počinju da pristižu detalji kako će sve izgledati. Naime, ona će se na sceni pojaviti sa 50 fanova koji će biti izabrani putem foto-konkursa u saradnji sa kompanijom Pepsi sa kojom je Beyonce nedavno potpisala ugovor vredan 50 miliona dolara. Oni koji žele da se pojave rame uz rame sa Beyonce moraće da pošalju fotku na kojoj se vide da su u plesnoj akciji, a kako je najavljeno ove fotografije biće korišćene i u novim Pepsi reklamama.
Kada je reč o repertoaru koji će Beyonce izvoditi, njen producent The Dream izjavio je da će se set najverovatnije sastojati iz novih pesama koje će se naći na njenom novom albumu koji će biti objavljen naredne godine. 

Top 10 Albums of 2012

I ove godine smo bili vredni, pa smo, između ostalog, izveštavali o najznačajnijim muzičkim izdanjima. I dok čekamo zvanične podatke o najprodavanijim albumima za ovu godinu, pozivam vas da pogledate top 10 listu najboljih albuma po mišljenju autora bloga. Ko zna - možda na kraju godine otkrijete izdanje koje nikako niste smeli da propustite :)

10.

Amy MacDonald - Life In a Beautiful Light
25-godišnja Amy Macdonald je svojim trećim albumom pokazala da i dalje sa velikom lakoćom svoje emocije i viđenja pretvara u muziku i to najčešće samo uz pomoć glasa i gitare. Slušaoci i ovoga puta mogu da očekuju vesele i poletne pesme poput njenog najvećeg hita "This Is the Life" sa istoimenog debi izdanja, ali tu su i numere vredne pažnje za one koji vole tužniji prizvuk. Producent ovog izdanja je njen dugogodišnji saradnik Pete Wilkinson.


9.

Paloma Faith - Fall to Grace
Mlada britanska pevačica i glumica moćnog glasa koja neguje vintage Hollywood stil i koja se proslavila hitovima "Stone Cold Sober" i "New York" obradovala nas je drugim studijskim albumom ove godine. Paloma i dalje peva o tragičnim ljubavima, ali ovoga puta mnogo izražajnije sa, čini se, više emocija. Sve to začinjeno produkcijom Nelleea Hoopera, poznatom po saradnji sa Bjork i grupom Massive Attack, više je nego dovoljan razlog da poslušate ovaj album.


8.

Nelly Furtado - The Spirit Indestructible
Na novi album Nelly Furtado na engleskom jeziku čekalo se više od šest godina i, zapravo, to je i jedina mana ovog izdanja uz nedostatak promocije i možda glavni razlozi zbog kojih je ovaj album prošao gotovo nezapaženo na top-listama. Kada je reč o muzici, tu je već sve ono na šta smo navikli kada je ona u pitanju. Mešavina žanrova koja čini skladnu celinu, šarm, lucidnost, eksperimentisanje sa različitim zvucima i instrumentima - sve to prilagođeno modernoj muzičkoj produkciji.

7.

Ellie Goulding - Halcyon
Iako izvođači često pominju kako im je najteže uraditi drugi album jer je to, kako kažu, onaj odlučujući za njihovu karijeru, to izgleda nije slučaj. Slušajući "Halcyon", stiče se utisak da je ova devojka potpuno sigurna kojim muzičkim pravcem treba da se bavi. I dalje je u sferi elektropopa, ali ovaj put sa muziku odlikuje više eksperimentisanja, ozbiljnosti, pa čak je i atmosfera prilično mračnija koju prate primetno zreliji tekstovi. 


6.

Emeli Sande - Our Version of Events
Glas koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pesme pune emocija, veliki talenat za pisanje pesama, još joj je pravo ime Adele. Dakle, ova devojka je imala sve uslove da uspe, pa ne treba da čudi što je baš ovaj album najprodavaniji u Velikoj Britaniji ove godine. Siguran sam da se publika širom sveta najažila slušajući njena izvođenja na otvaranju i zatvaranju ovogodišnjih Olimpijskih igara, a to je samo mali deo onoga što ovo izdanje nudi.


5.
File:The Idler Wheel.jpg

Fiona Apple - The Idler Wheel Is Wiser Than the Driver of the Screw and Whipping Cords Will Serve You More Than Ropes Will Ever Do
Da, kraljica dugih naziva se vratila i ovo je album koji ljubitelji alternativnijeg zvuka svakako moraju imati u svojoj kolekciji. Njen prvi album u poslednjih sedam godina možda još upečatljivije donosi ono po čemu je njena muzika poznata - pretvaranje osećanja, stavova, ličnih strahova i agonije u muziku. Fiona za sebe često kaže da je emotivno rastrzana, što slušaoci ovde jasno mogu da čuju. Ova umetnica vas sa lakoćom uvodi u svoj svet, pa ne treba da vas čudi ako emocije iz ovih pesama obuzmu i vas.

4.

The XX - Coexist
Ljubitelji elektropop zvuka, ali u mirnijoj varjanti, svakako će uživati u drugom albumu britaskog dua The XX. Bend ovde nastavlja sagu sa prethodnog izdanja zahvaljujući kome su zasluženo skrenuli pažnju javnosti. Ako tražite hipnotišuće melodije, eterični vokal i odlične tekstove koji teraju na razmišljanje, to ćete ovde svakako naći.

3.

Norah Jones - Little Broken Hearts
Iako je njen debi album "Come Away With Me", ispunjen pop-jazz melodijama, postao jedan od najprodavanijih izdanja svih vremena, Norah nije želela da reciklira samu sebe. Tako je na narednim izdanjima eksperimentisala sa mnogim žanrovima, pa je za ovaj album kao saradnika odabrala Danger Mouse-a koji je takođe poznat po izletima kroz različitie žanrove, uključujući hip-hop i dance. S obzirom na to da je Norah većinu pesama napisala posle raskida dugogodišnje veze, jer i sama kaže da tužna piše najbolje pesme, ne treba da čudi što je rezultat više nego odličan. Neobičan album po mnogo čemu, slobodno mogu da kažem da je ovo najbolje izdanje u njenoj karijeri.

2.

Madonna - MDNA
Iako prvi singl "Give Me All Your Luvin'" možda ne odaje pravu sliku o ovom izdanju, 12. studijski album Kraljice pop muzike definitvno je izdanje vredno pažnje, jer ćete na njemu naći sve ono što Madonna predstavlja - od neopterećujućih pesama za igru, preko eksperimentisanja sa raznim muzičkim pravcima do mračnih numera i balada u kojima Madonna otkriva svoja najitimnija osećanja i daje odgovore na pitanja koja joj se godinama postavljaju o razvodu, teretu slave, ličnim usponima i padvovima.


1.

Lana Del Rey - Born to Die
U vreme kada top-listama dominiraju dance i elektropop numere pojavila se ona sa jednostavnom piano baladom "Video Games" i za vrlo kratko vreme osvojila svet. Ova devojka osim što je prelepa ima i mnogo talenata. Pesme koje gotovo da imaju apokaliptični prizvuk i koje se nalaze na njenom debi izdanju "Born to Die" su kao kolekcija priča koje definitivno drže pažnju i nikog ne ostavljaju ravnodušnim. One su, kako kaže, sve inspirisane, često bolnim, ličnim iskustvima - što način na koji peva to jasno i pokazuje. Osim talenta za pevanje i pisanje, ova devojka je pokazala i raskošni glumački talenat u spotovima koje je često sama režirala i koji na odličan način prate njene muzičke priče. 

   

Tuesday, December 25, 2012

Cheryl Cole fanovima za Božić poklonila novi spot



Iako trenutno sa ostalim članicama benda Girls Aloud priprema oproštajnu turneju, Cheryl Cole je fanove iznenadila novim spotom sa njenog poslednjeg solo albuma "A Million Lights" - "Ghetto Baby". Inače, autor ove numere je popularna Lana Del Rey. Cheryl je, naravno, prelepa kao i uvek, a ovoga puta je u ghetto fazonu u skladu sa nazivom pesme. Za sada nema informacija hoće li ova numera biti objavljena kao singl.
 
 


Monday, December 24, 2012

Adele zaštitila ime


Adele je navodno zaštitila svoje ime (trademark), jer ne želi da se ono zloupotrebljava u reklamama za različite proizovde, objavio je britanski tabloid The Sun. Kako navodi izvor ovog lista, ona ne želi da njeno ime neko povezuje sa proizvodima koje ona ne podržava ili za koje nije ni čula, jer smatra da se kupci tako dovode u zabludu. 

Friday, December 21, 2012

"Gangam Style" dostigao milijardu pregleda na YouTube-u

<p>Psy, backstage, Triple Ho Show</p>

Slučajno ili ne, spot za, slobodno se može reći, hit godine "Gangam Style" dostigao je milijardu pregleda na popularnom video servisu YouTube čime je postao prvi klip u istoriji koji je ostvario takav rezultat! Slučajno ili ne kažem zbog Nostradamusovog proročanstva o kraju sveta koje kaže: "Jednog mirnog jutra, kraj će doći, kada na rasplesanom konju broj krugova bude 9". Nakon planetarnog uspeha ove pesme, internetom su počele da kruže priče da je baš ona pokazatelj apokalipse - izvođač Psy dolazi iz Južne Koreje, poznate i kao zemlja jutarnjeg mira. On u spotu izvodi ples konja, dok se pretpostavlja da devet krugova predstavljaju devet nula iz današnjeg rekorda. Što je još neobičnije, Psy je do te brojke došao baš na dan kada je predviđen smak sveta. 
No, ako preživimo ovaj smak sveta i ako se ispostavi da je Psy samo one hit wonder, iza svega ostaje sigurno lepa uspomena :)

Monday, December 17, 2012

Adele ponovo Billboard izvođač godine

http://www.bizlife.rs/upload/novembar/17/Vesna/10/Adele-Billboard-cover-2.jpg

Iako smo ove godine veoma retko imali prilike da je vidimo u javnosti, njen aktuelni album "21" i dalje ruši sve rekorde kada je reč o prodaji, pa ne čudi što je Adele proglašena najuspešnijim Billboard izvođačem drugu godinu za redom - priznanje koje se dodeljuje najuspešnijim izvođačima na američkim top-listama. Početkom godine pokupila je šest Gremija, dok je "21" ove godine daleko najprodavaniji album u toj zemlji. Stoga ne čudi što je Adele pokupila još dva glavna priznanja - ženski izvođač godine i album godine.
Kada je reč o ostalim kategorijama - Gotye je dobio priznanje za najuspešniju pesmu ("Somebody That I Used to Know"), Drake je najuspešniji muški izvođač, Maroon 5 najuspešnija grupa, dok su za najuspešnije debitante proglašeni One Direction.

Sunday, December 16, 2012

Dido predstavila duet sa Kendrickom Lamarom


Britanska pevačica Dido uveliko priprema povratak na muzičku scenu albumom "Girl Who Got Away" koji će biti objavljen 4. marta 2013, što će biti njen prvi album u poslednjih pet godina. Kako bi fanovima otkrila šta mogu da očekuju, ona je objavila promotivni singl "Let Us Move On" - duet sa popularnim reperom Kendrickom Lamarom (pesmu možete poslušati ispod ovog posta, ukoliko vaš browser ne učitava player ispod, pesmu možete poslušati i ovde). 
Dido nije stranac u hip-hp svetu - Eminemova pesma "Stan" u kojoj je semplovana njena numera "Thank You" postala je veliki hit, dok se njena pesma "Do You Have a Little Time" može čuti kao sempl u numeri "Don't You Want Me", objavljenoj na jednom od posthumnih albuma 2Paca. Sudeći po reakcijama na različitim internet portalima, Dido ni ovoga puta nije pogrešila.
Ipak, ovo nije prvi singl sa pomenutog izdanja. To će biti pesma "No Freedom" koja će se u prodaji naći sredinom januara i za koju je pevačica prošle nedelje snimila spot.



Hurts najavili novi album


Popularni britanski duo Hurts, koji je svet osvojio hitom "Wonderful Life" i albumom "Happiness" pre dve godine, vraća se na muzičku scenu albumom "Exile" koji će biti objavljen u martu sledeće godine. Više detalja o albumu za sada nema, osim da je producent i ovoga puta Jonas Quant.
Ipak, kako bi fanovima skratili čekanje do novog albuma članova benda objavili su na iTunes-u promo singl "The Road" koji je znatno mračniji od njihovih ranijih pesama i koji možete poslušati ispod ovog posta.

Verila si Kelly Clarkson

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 18:  Singer Kelly Clarkson performs onstage during the 40th American Music Awards held at Nokia Theatre L.A. Live on November 18, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/AMA2012/Getty Images for AMA)

Popularna američka pevačica Kelly Clarkson potvrdila je na twitter-u da se verila sa Brandonom Blackstockom, inače posinkom pevačice i glumice Rebe McEntire. Par je počeo da se zabavlja u februaru ove godine nakon njenog nastupa na Super Bowl-u
"VERENA SAM! Najsrećnija noć u mom životu! Veoma sam srećna, ja sam sa najboljim čovekom ikada", napisala je Kelly.   
Kelly je sa fanovima podelila i sliku dijamantskog prstena koji joj je Brandon poklonio.


Sve čestitke! :) 

Saturday, December 15, 2012

Taylor Swift predstavila spot za "I Knew You Were Trouble"


Taylor Swift predstavila je video za aktuelni hit sa albuma "Red" - "I Knew You Were Trouble". Ovaj klip potpuno je drugačiji od njenih ostalih video uradaka jer Taylor više nije dobra devojčica. Ovoga puta možemo videti svađe, pesničenje i gomilu drugih mračnih momenata - bar za njene standarde. Da li je transformacija prošla uspešno - procenite sami!


Thursday, December 13, 2012

Adele nominovana za Zlatni globus

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Singer Adele performs onstage at The 54th Annual GRAMMY Awards at Staples Center on February 12, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Lester Cohen/WireImage)

Objavljene su nominacije za najznačajnije filmske nagrade posle Oskara - Zlatni globus, a kada je reč o kategoriji za najbolju originalnu pesmu filmu bez većih iznenađenja nominovana je Adele za pesmu "Skyfall" iz istoimenog filma. U trci je još jedna pop zvezda - Taylor Swift za numeru "Safe & Sound" iz filma "The Hunger Games", dok su nominovani i Jon Bon Jovi za "Not Running Anymore" ("Stand Up Guys"), Keith Urban za pesmu "For You" iz filma "Act of Valor", a među nominovanima je i "Suddenly" iz ostvarenja "Les Miserables".
Zlatni globusi biće dodeljeni po jubilarni 70. put, a ceremonija dodele biće održana 13. januara na Beverly Hillsu u Kaliforniji.

Wednesday, December 12, 2012

Depeche Mode najavili novi album

Depeche Mode

Članovi benda Depeche Mode najavili su da će se njihov novi, 13. po redu, album u prodaji naći u martu sledeće godine. O ovom izdanju koje za sada nema ime, osnivač benda Martin Gore kaže:
"Veoma sam zadovoljan novim albumom. Ima slične vibracije slične onim na izdanjima 'Violator', 'Songs of Faith' i 'Devotion'. Mislim da se na ovom izdanju nalazi nekoliko pesama koje spadaju među naše najbolje ikada".
Autori pesama Martin Gore i Dave Gahn kažu da su na album želeli da prenesu atmosferu sa živih svirki, tako da su ovoga puta koristili mnogo više živih instrumenata. 
Inače, bend će u okviru velike svetske turneje posetiti i Beograd 19. maja.

Sunday, December 9, 2012

Adele sledi kazna zbog neprijavljivanja rođenja deteta


Iako se Adele porodila 19. oktobra, njen sin još nema ime, odnosno još niko nije prijavio novog člana lokalnim nadležnim organima kako zakon nalaže, pišu britanski mediji. Da li je razlog tome to što beba još nema ime ili nešto drugo - nije poznato. Prema britanskim zakonima, članovi porodice dužni su da registruju prinovu u roku od 42 dana, a ukoliko to ne učine, kao što je sada slučaj, slede im kazna. Doduše, ta kazna iznosi 1000 funti, što verujemo da Adele neće predstavljati problem imajući u vidu da je njen poslednji album "21" prodat u preko 25 miliona primeraka širom sveta. 

Saturday, December 8, 2012

Lady Gaga pokrenula novu inicijativu za pomoć ugroženima

Lady Gaga &amp; UNICEF

Lady Gaga je preko svoje Born This Way fondacije, a u saradnji sa Ujedinjenim nacijama i UNICEF-om pokrenula inicijativu za pomoć ugroženoj omladini. Ona se obavezala da će posećivati onu decu i mlade kojima je pomoć najviše potrebna obilaziće siromašne krajeve i sirotišta. Jedna od prvih stanica bila je škola pod nazivom Ventanilla u Peruu, gde su i napravljene fotografije koje su kasnije objavljene na njenoj društvenoj mreži, littlemonsters.com.
Gaga je pozvala fanove da preko ove društvene mreže prate kako se inicijativa razvija, ali i da pronađu načina da se i sami uključe i pomognu.

Thursday, December 6, 2012

Grammys 2013: Najviše nominacija za Fun., Franka Oceana, Mumford & Sons, Kanye Westa, Jay-Z-ija i The Black Keys


Počela je još jedna trka za najprestižnije muzičke nagrade na svetu - Grammy, koje će u februaru naredne godine biti dodeljene po 55. put. Najviše nominacija, ukupno šest, pokupili su Fun., Frank Ocean, Mumford & Sons, Kanye West, Jay-Z i The Black Keys, s tim što je bend fun. jedini nominovan za sve četiri glavne nagrade - Album godine ("Some Nights"), Najbolji singl, Najbolja pesma ("We Are Young") i Najbolji novi izvođač.
Kompletnu listu nominovanih možete pogledati ovde, dok ispod ovog posta možete saznati ko su nominovani u glavnim i pop kategorijama.
Svečana ceremonija dodele biće održana 10. februara. sa početkom u 20 sati (2 sata iza ponoći kod nas).


Album godine
  • El Camino, The Black Keys
  • Some Nights, fun.
  • Babel, Mumford & Sons
  • Channel Orange, Frank Ocean
  • Blunderbuss, Jack White
Singl godine
  • "Lonely Boy," The Black Keys
  • "Stronger (What Doesn't Kill You)," Kelly Clarkson
  • "We Are Young," fun. featuring Janelle Monáe
  • "Somebody That I Used to Know," Gotye featuring Kimbra
  • "Thinkin' Bout You," Frank Ocean
  • "We Are Never Ever Getting Back Together," Taylor Swift
Pesma godine
  • "The A Team," Ed Sheeran (autor: Ed Sheeran)
  • "Adorn," Miguel (autor: Miguel Pimentel)
  • "Call Me Maybe," Carly Rae Jepsen (autori: Tavish Crowe, Carly Rae Jepsen i Josh Ramsay)
  • "Stronger (What Doesn't Kill You)," Kelly Clarkson (autor: Jörgen Elofsson, David Gamson, GregKurstin o Ali Tamposi)
  • "We Are Young," fun. featuring Janelle Monáe (autori: Jack Antonoff, Jeff Bhasker, Andrew Dost and Nate Ruess)
Najbolji novi izvođač
  • Alabama Shakes
  • fun.
  • Hunter Hayes
  • The Lumineers
  • Frank Ocean
Najbolje pop izvođenje
  • "Set Fire to the Rain (Live)," Adele
  • "Stronger (What Doesn't Kill You)," Kelly Clarkson
  • "Call Me Maybe," Carly Rae Jepsen
  • "Wide Awake," Katy Perry
  • "Where Have You  Been," Rihanna
Najbolje pop izvođenje dua ili grupe
  • "Shake It Out," Florence + the Machine
  • "We Are Young," fun. featuring Janelle Monáe
  • "Somebody That I Used to Know," Gotye featuring Kimbra
  • "Sexy and I Know It," LMFAO
  • "Payphone," Maroon 5 and Wiz Khalifa
Najbolji pop album
  • Stronger, Kelly Clarkson
  • Ceremonials, Florence + the Machine
  • Some Nights, fun.
  • Overexposed, Maroon 5
  • The Truth About Love, Pink

Tuesday, December 4, 2012

Jennifer Lopez i Nelly Furtado na novom albumu Andreae Bocellia

http://fotos.starmedia.com/imagenes/2012/12/andrea-bocelli.jpg

Popularni operski pevač Andrea Bocelli će 29. januara objaviti novi, 14. po redu, album pod nazivom "Passione", a kako je najavljeno tema ovog izdanja biće ljubavne pesme sa Mediterana. U skladu sa temom glasove sa njim će udružiti i dve latino dive - Jennifer Lopez i Nelly Furtado, a najavljen je i virutelni duet sa francuskom muzičkom legendom Edith Piaf. Bocelli i J. Lo obradili su tradicionalnu kubansku pesmu “Quizás Quizás Quizás", dok ćemo Nelly čuti u obradi bossa nova klasika "Corcovado"

Ke$ha: Volim da upadam u kuće poznatih ličnosti

Ke$ha: &quot;Upadanje u tuđe kuće je stvarno zabavno!&quot;

Tokom gostovanja u emisiji The Graham Norton Show, ekscentrična pevačica Ke$ha otkrila je da ima zanimljiv hobi - upadanje u kuće poznatih ličnosti. a jedna od njenih "žrtava" bio je legendarni Prince. Ipak, ona nije želela da otkrije ko se još nalazi na ovoj listi.
"Tačno je, ušunjala sam se u kuću nekih ljudi i nema tu pravila - sve je drugačije. Zapravo, nisam provalila ni u šta. Kada je Prince u pitanju, jednostavno sam se provukla iza ograde, dok su vrata bila otključana, a za mene je to kao veliki znak na kome piše "dobrodošli". Kada sam mu banula na vrata, on je tada svirao gitaru", priseća se pevačica.
Ona je takođe otkrila da je muzičaru banula u kuću, jer je želela da sarađuje sa njim, a na pitanje zašto je to uradila na taj način, a ne preko svog menadžmenta Ke$ha je odgovorila da je upadanje u tuđe kuće zabavno.  
Kompletan intervju možete pogledati ispod ovog posta.

Saturday, December 1, 2012

will.i.am i Britney predstavili spot za "Scream & Shout"


Stigao je i dugoočekivani spot za duet will.i.am-a i Britney Spears "Scream & Shout" koji je u potpunosti u skladu sa pesmom - neinspirativan. Dakle, u spotu se baš ništa ne dešava, postoji 5-6 scena koje se vrte u krug i to je to. will  sa krunom "King" na glavi i Britney koja leži na nečemu su otprilike najzanimljivije stvari koje će te videti u ovom klipu ako ne računamo Brintey koja priča čudnim britanskim akcentom (mada, mnogi sumnjaju da je to uopšte njen glas).