Sunday, March 31, 2013

Justin Timberlake: Bio sam narkoman

justin timberlake Justin Timberlake priznao da je koristio narkotike!

Justin Timberlake je u nedavnom intervjuu za MySpace šokirao javnost priznanjem da je u prošlosti često bio pod uticajem različitih supstanci.
"Bio sam mnogo puta na festivalu Coachella, ali jedva da ih se sećam jer sam bio pod uticajem različitih supstanci. Dešavalo se da stojim na polju i zamišljam da slušam Nine Inch Nails ili Weezer", rekao je pevač.
Justin ne krije da mu "supstance" nisu bile strane ni tokom rada na poslednjem albumu "20/20 Experience" koji je u prvoj nedelji prodat u preko milion primeraka širom sveta. Ipak, on nije precizirao da li su iskustva sa drogom zauvek zakopana u prošlosti.

Monday, March 25, 2013

Here It Comes... Nova pesma Emeli Sande!


Popularna škotksa pevačica Emeli Sande, čiji je debi album "Our Version of Events" bio najprodavaniji prošle godine u Velikoj Britaniji, predstavila je novu numeru pod nazivom "Here It Comes". To je noseća pesma novog filma Dannya Boyla "Trance". Iako je Emeli poznata po baladama, ovoga puta se odlučila za nešto brži zvuk uz dramatičnu atmosferu koja se uklapa u film i, naravno, odličan vokal. Pesmu su producirali Rick Smith i Underwood koji su radili i muziku za ovo ostvarenje.

Thursday, March 21, 2013

Pogledajte: Justin Timberlake predstavio spot za "Mirrors"


Justin Timberlake nastavlja promociju novog albuma "20/20 Experience", pa tako fanovima nije poklonio samo dugoočekivano novo izdanje, već i spot za aktuelni singl "Mirrors". Ovaj klip samo potvrđuje priču da je numera posvećena Justinovoj supruzi Jessici Biel. Kako prenosi američki MTV, reč je o veoma ličnoj ljubavnoj priči. A kako ona izgleda, pogledajte ispod ovog posta u spotu koji je režirala Floria Sigismondi

KT Tunstall najavila novi album


Poznata škotska pevačica KT Tunstall objaviće novi, četvrti po redu, album pod nazivom "Invisible Empire/Crescent Moon" 10. juna. KT je svetsku slavu stekla prvim albumom "Eye to the Telescope" i hitovima poput "Big Black Horse and the Cherry Tree" i "Suddenly I See", dok je za novi album obećala svedeniji i akustičniji zvuk sa country prizvukom. Njeni fanovi imaće priliku da čuju nove pesme, za koje pevačica kaže da ih je pisala srcem, tokom brojnih koncerata zakazanih za maj.

Kraj benda Girls Aloud

British Pop Group Girls Aloud Call It Quits

Članice benda Girls Aloud saopštile su preko twitter-a da više neće raditi zajedno. Ovo obaveštenje usledilo je posle poslednjeg koncerta sa njihove oproštajne turneje. Girl Aloud se sa 20 top 10 singlova i milionima prodatih albuma ubrajaju među najuspešnije britanske bendove svih vremena. Takođe, ušle su u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji bend formiran u nekom reality programu. One su se zahvalile fanovima na podršci tokom prethodne decenije, kao i onima koji su prisustvovali poslednjoj turneji koju su opisali kao neverovatno iskustvo. 
Hoće li vam ove devojke nedostajati? 

Wednesday, March 20, 2013

Justin Timberlake objavljuje još jedan album ove godine!

Justin Timberlake Confirms Second '20/20 Experience' Album Coming

Kada Justin pravi muzičku pauzu, onda ga ne čujemo po 5-6 godina, ali kad se vrati na scenu, onda očekuje da čitave godine bude u centru pažnje muzičke javnosti. Izgleda da mu to i polazi za rukom. Naime, on je samo pre nekoliko dana objavio album "20/20 Experience", a fanove je obradovao vešću da ih u drugoj polovini godine očekuje još jedno izdanje. On je ranije rekao da naziv novog albuma predstavlja broj pesama koje snimio za 20 dana. S obzirom na to da se na aktuelnom setu nalazi 10 pesama, počele su da kruže spekulacije da je to samo jedan deo pesama i  da uskoro stiže nastavak, što je Justin i potvrdio. Ipak, on nije želeo da otkrije datum objavljivanja novog albuma.

Monday, March 18, 2013

Beyonce poručuje u novoj pesmi: Poklonite mi se, kučke!


Beyonce je iznenadila svoje fanove novom pesmom koja je osvanula na njenom zvaničnom soundcloud kanalu. Numera se zove "Bow Down/I Been On" i mnogi je već opisuju kao napredniju verziju njenog singla "Diva". Reč je o R&B pesmi malo tvrđeg zvuka koju je producirao Hit-Boy i koju pevačica, izgleda, kroz eksplicitne stihove posvećuje onima koji žele da budu kao ona.
"Znam, kada ste bile devojčice, sanjale ste da budete u mom svetu. Ne zaboravite to, poštujte to. Poklonite se, kučke" - samo su neki od tih stihova.
Za sada nije poznato da li je ovo prvi singl sa novog albuma i hoće li se ova pesma uopšte naći na njenom novom izdanju. 



Friday, March 15, 2013

Pitbull i Christina Aguilera u spotu za "Feel This Moment"


Iako je poslednji album Christine Aguilere "Lotus" prošao nezapaženo, baš kao i prethodno izdanje "Bionic", poslednjih nedelje svetske top-liste osvaja njen duet sa Pitbullom (ili Pitbullov duet sa njom) "Feel This Moment". Oni su predstavili i video za ovu pesmu koji je, iako se očekivalo mnogo, po malo čemu specifičan. Pitbull je i dalje veliki zavodnik kao i svim njegovim video uradcima, dok Christina uglavnom uvrće kosu. Pojedinci kažu da ih pojedini kadrovi podsećaju na čuveni video grupe a-ha "Take On Me". Da li ima sličnosti - zaključite sami.

Tuesday, March 12, 2013

Jay-Z i Beyonce na udaru hakera

Jay-Z i Beyonce na udaru hakera

Brojevi kreditnih kartica, broj socijalnog osiguranja, kontakt informacije Beyonce, Jay-Zija, Paris Hilton i drugih poznatih osoba samo su neki od poverljivih podataka koji su dospeli na internet zbog hakerskog napada iza koga stoji za sada nepoznata osoba. FBI i policija istražuju ovaj slučaj i anrednih dana trebalo bi da bude poznato više detalja o ovom slučaju.

Friday, March 8, 2013

Mariah Carey predstavila spot za "Almost Home"


"Almost Home" je muzička tema novog Diznijevog filma "Oz the Great and Powerful" koji je danas premijerno prikazan u američkim bioskopima. Za pesmu koju izvodi Mariah Carey predstavljen je i spot koji se ne razlikuje mnogo od spotova za soundtrack drugih filmova. Dakle, vidimo Mariah, koja super izgleda btw, kao i gomilu zanimljivih scena iz filma. Ipak, nakon nekoliko i kritičkih i komercijalnih neuspeha, mnogi smatraju da se Mariah ovom pesmom vratila u formu kakvu je imala početkom devedesetih u vreme svoje najveće slave. Vreme će pokazati hoće li ovo biti još jedan hit za nju.

Black & White Paloma Faith u spotu za Black & Blue


Ako je britanska pevačica Paloma Faith po nečemu poznata - to su odlični spotovi! Paloma je i u spotu za četvrti singl sa albuma "Fall to Grace" - "Black & Blue", na odličan način iskombinovala sve svoje talente - pevanje, glumu i specifičan stil. Pesma govori o problemima sa kojima se svako od nas svakodnevno suočava, a kako je Paloma to slikovito predstavila, pogledajte ispod ovog posta!

Rihanna najslušaniji ženski izvođač na servisu Spotify

Rihanna

Najpopularniji servis za streaming muzike Spotify, objavio je povodom međunarodnog dana žena listu najslušanijih ženskih izvođača na svetu u poslednjih šest meseci. Prvu poziciju, bez većih iznenađenja, zauzela je Rihanna, iako njen poslednji album "Unapologetic" još nije dostupan na ovom servisu. Iako većinu dama sa top 10 liste veoma dobro poznajemo neobično je pojavljivanje Florence Welch (Florence + The Machine) i prošlogodišnje pobednice takmičenja za pesmu Evrovizije Loreen u ovoj grupi.

1 Rihanna
2 Britney Spears
3 Taylor Swift
4 Ke$ha
5 Carly Rae Jepsen
6 Florence Welch
7 Nicki Minaj
8 P!nk
9 Loreen
10 Alicia Keys



Monday, March 4, 2013

Dido predstavila spot za "No Freedom"


Britanska pop pevačica Dido predstavila je spot za pesmu "No Freedom" - prvi zvanični singl sa njenog novog, četvrtog po redu, studijskog albuma "Girl Who Got Away" (od danas u prodaji). Dido u veselem okruženju (karnevali, konfete...) peva o tome da nema ljubavi bez slobode i obrnuto, dok su u klip ubačeni i amaterski snimci radosnih životnih situacija. Kako izgleda prvi spot Dido u poslednje tri godine, pogledajte ispod ovog posta!