Saturday, January 12, 2013

Britney Spears raskinula veridbu

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 10: Jason Trawick and Britney Spears attend City Of Hope Honors Halston CEO Ben Malka With Spirit Of Life Award - Red Carpet at Exchange LA on October 10, 2012 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for City of Hope)

Britney Spears i njen dosadašnji agent i verenik Jason Trawick više nisu u vezi, potvrdili su oboje za magazin People. Kao razlog navodi se to što su se udaljili jedno od drugog, ali sudeći po njihovim izjavama, ostaće prijatelji i dalje.
"Jason i ja smo odlučili da otkažemo veridbu. Zauvek ću ga obožavati i ostati njegov blizak prijatelj", rekla je Britney.
"Ovo poglavlje našeg odnosa je završeno ali je otvoreno jedno sasvim novo. Volim i cenim nju u njene dečake i ostaćemo bliski prijatelji zauvek", dodao je Jason.
Osim ljubavne veze, par je prekinuo i poslovnu saradnju, a Jason biše neće imati ni status staratelja koji je Britney potreban nakon nervnog sloma koji je doživela 2008. godine. Podsetimo, doskorašnji par se verio u decembru 2011. godine nakon 19 meseci zabavljanja.
Međutim, ovo nije jedina promena u životu Britney Spears. Ona neće biti sudija u novom serijalu emisije X-Factor sve sa ciljem da bi se, kako kaže, posvetila novom albumu koji bi trebalo da bude objavljen do kraja ove godine.

No comments:

Post a Comment