Saturday, December 10, 2011

Nelly Furtado najavila novi album za leto 2012. / Nelly Furtado announces new album for summer 2012


Šest godina nakon objavljivanja njenog albuma "Loose", koji je proglašen najprodavanijim albumom na svetu 2006. godine, Nelly Furtado će objaviti novi album na engleskom jeziku - "Lifestyle". Ona je na twitteru potvrdila da će album biti objavljen na leto sledeće godine i da će ga promovisati na turneji koja će trajati najmanje dve godine! Njen stari saradnik Timbaland producent je i na ovom albumu, pa videćemo hoće li ovaj album postati uspešan kao "Loose".
Nelly na albumu radi od 2008. godine i do sada je objavljivanje više puta odlagano iz nepoznatih razloga. U međuvremenu ona je objavila album na španskom, "Mi Plan", i kolekciju najvećih hitova.
Jedva čekam da čujem nove pesme, a nadam se i vi! :)

***

Six years after a release of her album "Loose", which was the best-selling album worldwide in 2006, Nelly Furtado will release a brand new album in English - "Lifestyle". She confirmed on twitter that the album will be released next summer and that she'd tour for at least two years to promote it! Her old collaborator Timbaland returns as a producer on this release too, so we'll see if this album will become equally successful as "Loose".
Nelly has been working on this album since 2008, but a release has been delayed many times for an unknown reasons.
In a meantime she released an album in Spanish, "Mi Plan", and the greatest hits collection.
I can't wait to hear new songs, hope you too :) 

No comments:

Post a Comment