Saturday, June 9, 2012

[UPD] Jennifer Lopez u Beogradu + info o ulaznicama!


Jedna od najpoznatijih dama u šou biznisu Jennifer Lopez u okviru svoje prve svetske turneje, Dance Again Tour, posetiće i Beograd! Ona će 20. novembra nastupiti u Beogradskoj areni, a karte će se uskoro naći u prodaji. Ova glumica, zabavljač, muzički umetnik, filmski i TV producent, modni dizajner, preduzetnik i humanitarni radnik kreneće narednog meseca na svoju prvu turneju nakon 13 godina godina karijere. Na američkom delu turneje nastupaće zajedno sa Enriqueom Iglesiasom, dok u Evropu dolazi sama.
Jennifer je poznata po vrhunskim nastupima, tako da verujem da i beogradsku publiku očekuje spektakl uz hitove kao što su "Let's Get Loud", "Love Don't Cost a Thing", "Jenny from the Block" i mnoge druge.
Kako bi otprilike dobili sliku šta možete da očekujete od koncerta, pogledajte njen nedavni nastup u emisiji American Idol.



UPDATE: Ulaznice su od danas, 12. juna, puštene u prodaju i možete ih kupiti na sajtu Arene. Za najjeftiniju ulaznicu potrebno je izdvojiti 2990 dinara, dok je cena ulaznice za fan pit 5990 dinara. 

No comments:

Post a Comment