Tuesday, September 25, 2012

Kylie Minogue predstavila novi singl - "Flower"


Povodom obeležavanja 25 godina muzičke karijere, asutralijska diva je za fanove pripremila mnoga iznenađenja, a jedno od njih je i album sa orkestarskim verzijama njenih najpoznatijih pesama sniman u čuvenom Abbey Road studiju. Na albumu nazvanom "The Abbey Sessions" (u prodaji od 6. novembra) nalazi se i jedna nova pesma "Flower" koja će poslužiti kao prvi singl i koju je Kylie predstavila danas nakon popularne akcije twitter unlock u kojoj fanovi postavljanjem istovetne poruke ili hashtaga imaju zadatak da otključaju određeni sadržaj. 
Naime, pesma "Flower" nije potpuno nova. Ona je nastala 2007. godine tokom sesija za tadašnji pevačicin album "X", ali se nije našla na ovom izdanju jer je Kylie želela album bez balada. Međutim, fanovi su imali prilike da čuju pesmu tokom turneje koja je pratila promociju albuma i odmah su je zavoleli. Od tada opsedaju Kylie na društvenim mrežama da pesmu objavi i ona im je želju ispunila - makar i u ovoj verziji.
Osim premijere pesme, Kylie je predstavila i crno-beli spot za ovu numeru i čini se da upravo ona predstavlja prelepi cvet. Uživajte u ovoj sjajnoj baladi :)

No comments:

Post a Comment