Thursday, September 13, 2012

Rehionalni VH1 kanal kreće sa radom!

Regionalni Vh1 kanal počinje sa radom krajem septembra!

Planetarno poznati muzički kanal VH 1, koji emituje najpopularniju pop-rok muziku prethodnih decenija, dolazi i na ove prostore i kreće sa radom krajem septembra. Novina je to što će program biti obogaćen i spotovima najpopularnijih regionalnih izvođača, a zvanično ime kanala biće VH1 Adria.
"Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti poboljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi da krenemo sa emitovanjem programa, jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati. Vreme je da Vh1 otvori vrata bogatoj muzičkoj istoriji regiona, i ovo smatramo revolucionarnim korakom u domaćoj muzičkoj industriji, koja će pomoći izvođačima, a nas vratiti u neka srećnija vremena za pop i rok muziku na ovim prostorima. Arhivski materijal je toliko dragocen, šarenolik i zanimljiv da će svakako biti u najmanju ruku interesantno sve to ponovo videti na televiziji", rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala upitio je i veliki broj muzičara iz svih zemalja u region među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx... I
za pokretanja regionalnog Vh1 kanala stoji kompanija MTV Adria koja je vlasnik licnence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regionu već emituje tri programa MTV kanala za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.
Kao i do sada, gledaoci će ovaj program moći besplatno da gledaju preko kablovskih, IPTV i DTH operatera na teritoriji ovih država

No comments:

Post a Comment