Monday, September 17, 2012

Potvrđeno je! Adele peva novu James Bond numeru


 Adele, who has recorded the theme song for the upcoming MGM Pictures/Columbia Pictures/Eon Productions James Bond thriller ‘Skyfall.’

Nakon višemesečnih spekulacija, napokon je potvrđeno da je Adele ta koja će otpevati noseću numeru novog filmskog nastavka o najpoznatijem tajnom agentu na svetu. Numera će se zvati "Skyfall", baš kao i novi film koji će premijeru imati krajem sledećeg meseca. Na ovaj način britanska pevačica će se pridružiti muzičkim legendama poput Paula McCartneya, grupe Duran DuranMadonneTine Turner i mnogih drugih koji su pevali naslovne numere ove filmske franšize koja ove godine obeležava 50 godina od prvog filma. 
Tačan datum objavljivanja pesme još nije poznat, ali ostaje da se vidi hoće li "Skyfall" ostati upamćen kao klasik kao što je to slučaj sa "A View to Kill""Live and Let Die""Die Another Day""Golden Eye" ili će se naći u društvu nezapamćenih Bond numera poput "Another Way to Die" - noseća tema prethodnog filma koju izvode Jack White Alicia Keys. S obzirom na to da je "21" jedan od najprodavanijih albuma svih vremena, nema razloga da ne verujemo da će i ova pesma postati veliki hit.

No comments:

Post a Comment