Tuesday, November 8, 2011

[UPD} Listen: Madonna - Give Me All Your Love (FULL SONG DEMO!)

Madonna je još jednom pokazala zašto je kraljica popa i kraljica plesnog podijuma! Na netu su se pojavili isečci demo verzije njenog novog singla "Give Me All Your Love" koji najavljuje njen dvanaesti studijski album. Iako je ovo samo demo, jasno je da će ova pesma obeležiti žurke u 2012. godini! Pesmu je producirao Martin Solveig, a sudeći prema ranijim izveštajima u ovoj numeri gostuju Nicki Minaj i M.I.A. 
Pa, šta milsite?

UPD: "Procurela" je cela pesma!

***

Madonna has proved once again why she's the queen of pop and the queen of a dance floor! Snippets of a demo version of her upcoming single "Give Me All Your Love", which precedes her 12th studio album, have leaked! Although this is only a demo, it's clear that this song will be a party gem in 2012! The song is produced by Martin Solveig and according to previous reports it should feature Nicki Minaj and M.I.A.
So, what do you think?

UPD: The whole song has leaked!

4 comments:

  1. vidima da ju je Britney malo "inspirisala".......dubstep bili su u pravu kriticari kad su rekli ocekujte da Madonna do kraja godine izbaci dubstep inffluenced album........

    ReplyDelete
  2. Pa ono, videćemo na šta će ovo da liči na kraju. Demo verzije "Candy Shop" i "Beat Goes On" sa prošlog albuma su se mnogo razlikovale od konačne. Inače, više me podseća na njene pesme iz osamdesetih, poput "Burning Up" i "Dress You Up", nego na Britney.

    ReplyDelete
  3. nisam rekao da me cijela pesma podsjeca na Britney nego da mi se cini da su je inspirisale pjesme sa FF albuma jer je i ona sama izjavila da ga je slusala,tj inspirisao ju je dubstep kojeg je Brit uvela u mainstrem muziku :D

    ReplyDelete
  4. Molim vas, bez poredjenja Madonne i Britney! :/ I Madonna nikad nije izjavila da slusa FF album! I taj dubstep...pa sta?

    ReplyDelete