Friday, July 13, 2012

Jennifer Lopez napustila American Idol

Jennifer Lopez American Idol

Nakon uspešne dve sezone i višenedeljnih spekulacija, Jennifer Lopez je potvrdila da neće biti član žirija u novoj sezoni popularnog talent show programa American Idol. Gostujući u radio-emisiji Ryana Seacresta, koji je i voditelj Idola, J. Lo je rekla da sa snimanja nosi samo lepe uspomene, da celu ekipu doživljava kao porodicu i da joj ova odluka veoma teško pada. Ipak, ona je dodala da su joj prethodne dve godine obaveze oko Idola oduzimale mnogo vremena, pa nije mogla da se u potpunosti posveti svojim drugim obavezama.
Da podsetimo, ona je članica žirija postala 2010. godine nakon komercijalnog neuspeha singla "Louboutins" i odlaska iz njene matične izdavačke kuće Epic Records. Zahvaljujući anganžmanu u Idolu, njena muzička karijera ponovo je krenula uzlaznom putanjom.
Jennifer je trenutno na svojoj prvoj svetskoj turneji u okviru koje će posetiti i Beograd 20. novembra. Za 23. jul najavljena je njena prva kompilacija najvećih hitova, dok bi krajem godine trebalo da bude objavljen njen osmi studijski album. 
S obzirom na to da je svoj odlazak iz American Idola najavio i Steven Tyler, a navodno će to uskoro učiniti i Randy Jackson, panel za sudije ostaje prazan, te slede meseci spekulisanja ko će zameniti ovu trojku. Trenutno jedno od najspominjanijih imena jeste Mariah Carey.  


No comments:

Post a Comment