Wednesday, July 18, 2012

Rihanna dizajnira odeću za britansku robnu marku

Rihanna to design clothing line for high street store River Island

Rihanna, koja uskoro pokreće i sopstveni modni reality, dizajniraće odeću za popularni britanski modni brend River Island, potvrdili su u ovoj kompaniji.
"Veoma smo uzbuđeni što ćemo sarađivati sa Rihannom i što smo prvi brend koji je uspostavio ovakvu saradnju sa njom. Rihanna je modna ikona i znali smo da je prava osoba za ovo. Ona će dizajnirati kolekciju, a mi ćemo sa njom podeliti veliko iskustvo iz sveta mode kako bi se rezultat dopao fanovima", rekao je Ben Lewis, izvršni direktor River Islanda.
Rihanna dodaje da je takođe veoma uzbuđena zbog ove saradnje.
"Već neko vreme želim da dizajniram kolekciju odeće. River Island je savršen partner za to i veoma mi je drago što radim sa britanskom porodičnom kompanijom. Za mene je London veoma inspirativan, a u River Islandu vole zabavnu odeću. Jedva čekam da radim sa njima i kreiram nešto zaista specijalno", zaključuje pevačica.
Inače, u avgustu na kanalu SKY Living HD počinje i njen modni reality show, "Styled to Rock", u kome će ova zvezda pratiti rad mladih dizajnera koji će dizajnirati odeću za nju.

No comments:

Post a Comment