Sunday, March 13, 2011

Kate Bush ponovo snima stare pesme / Kate Bush to re-record old songs


Legendarna pevačica Kate Bush najavila je da će ponovo snimiti neke od pesama sa albuma The Sensual World (1989) i Red Shoes (1993) i da će se one naći na novom albumu The Directors Cut. Album će biti objavljen 16. maja, a najaviće ga single Deeper Understanding koji će biti objavljen u aprilu. 
Pevačica koja je inspirisala mnoge savremene muzičare radi i na novim pesmama, ali još nije poznato kada će one biti objavljene.
Kate Bush je poslednji album, Arial, objavila 2005. godine.

***

A legendary singer Kate Bush announces that she'll re-record some of songs from albums The Sensual World (1989) and Red Shoes (1993) which will be found on her upcoming album The Directors Cut. The album will be released on May 16th and will be preceded by a single Deeper Understanding, due in April.
The singer who inspired many contemporary musicians also works on new songs, but a release date is still unknown.
Kate Bush her last album, Arial, released in 2005.

2 comments:

  1. Alo, ne brukajte se kakav Deeper vision, prvi singl ce se zvati deeper understanding, zar ne umete ni da prepisete vest sa njenog sajta. Na katebushnews.com su nabrojani web sajtovi na kojima je objavljena vest da joj izlazi novi cd, tu je naveden i the world of pop. Neko ce iz belog sveta uci da pogleda vest, ispascemo retardi jer ne umemo da interpretiramo kako ze zove njen prvi singl sa najnovijeg albuma! Ispravite to.

    ReplyDelete
  2. Hvala na sugestiji, bila je greška na sajtu sa kog je preneta vest ;)

    ReplyDelete