Monday, March 28, 2011

Ladytron: Izdavačka kuća je kriva za neuspeh poslednjeg albuma Christine Aguilere / The record label is responsible for a flop of Christina Aguilera's last album


Članovi benda Ladytron koji su sarađivali sa Christinom Aguilerom na njenom albumu Bionic rekli su da je njena izdavačka kuća RCA kriva zbog komercijalnog neuspeha ovog albuma. Oni kažu da se objavljena verzija albuma razlikuje od one koju  oni čuli. "Christina je imala dobru viziju albuma i sve je išlo u dobrom smeru, ali su  u RCA sve sjebali svojom intervencijom", rekli su članovi benda. "Želeli su da Christinu predstave kao direktnu konkurenciju Lady Gagi i to im se obilo u glavu", dodali su oni.
Album Bionic do danas je prodat u oko 500 hiljada primeraka i smatra se jednim od najvećih komercijalnih neuspeha prošle godine.

***

Members of Ladytron who collaborated with Christina Aguilera on her last album Bionic blame her record label RCA for a flop of this album. They say that a released version was different from the one Christina played to them. "Christina had a good vision and she was on the right track, but RCA everything fucked up with their interventions", band members said. "They wanted to market Christina as a direct competition to Lady Gaga which turned out to be a backfire", they added.
Bionic has been sold in around 500k copies to date and it's considered as one of the biggest flops last year. 

No comments:

Post a Comment