Sunday, March 27, 2011

Najavljen "superkoncert" u Londonu za pomoć Japanu / "Supergig" in London for Japan relief announced


Najveća koncertna kompanija na svetu Live Nation najavila je da će se uskoro u Londonu održati "superkoncert" čiji je cilj da se prikupe sredstva za pomoć Japanu. Lista učesnika i datum još uvek nisu objavljeni, ali se pretpostavlja da će za lokaciju biti odabrana Wembley Arena.
U Live Nationu kažu da su pregovori sa izdavačkim kućama u toku i da očekuju da će na koncertu nastupiti najveće zvezde današnjice.
Ova kompanija sarađuje sa zvezdama kao što su Madonna, Shakira, U2, Jay-Z i mnogi drugi, pa verovatno ni lista izvođača za najavljeni koncert neće biti ništa manje aktuelna.

***

The biggest live events company Live Nation announced an organisation of "supergig" in London that will be held soon in order to help victims in Japan. The list of performers and the date are still unknown, but it's rummored that Wembley Arena will be picked for a location.
In Live Nation say that they are talking with record labels at the moment and that they expect that the biggest music stars will take part.
This company collaborate with artists such as Madonna, Shakira, U2, Jay-Z and many other, so the list of performers probably won't be less interesting.

No comments:

Post a Comment