Wednesday, May 11, 2011

Naziv novog albuma Beyonce je... / The title of new Beyonce's album is...


4.
Da, dobro ste pročitali - 4. Vrlo inspirativno. Ovo je njen četvrti album, a Beyonce dodaje da je ovaj broj značajan jer je rođena četvrtog, njena majka je rođena četvrtog, mnogi njeni prijatelji su rođeni četvrtog, ona se venčala četvrtog. Shvatili smo. Broj 4 je važan za nju, ali izgleda da je in da se brojevi koriste kao nazivi albuma (vidi pod Adele). 
Datum objavljivanja četvorke za sada još nije poznat, ali svi jedva čekamo.
Da podsetimo, Beyonce je već objavila single Who Run the World (Girls) koji nije zavidno prošao na svetskim top-listama, pa se nadamo da će na novom albumu biti uspešnijih (i boljih) pesama.

***

4.
Yes, you've read it well - 4. How inspiring is that. This is her fourth album, but Beyonce says that this number means a lot to her, because she was born on 4th, her mother was born on 4th, many her friends were born on 4th, she got married on 4th... Ok, we got it, 4 is important to her, but it seems it becomes a trend to put numbers as album titles (see Adele).
Still, the release date of 4 remains unknown, but we all are looking forward to.
To remind you, Beyonce has already released a single Who Run the World (Girls) which hasn't score great results on charts, so we hope that the album features more successful (and better) songs. 

3 comments:

  1. Da podsetimo, ti neces zavidno da prodjes kad te ja dohvatim :)))))))))))))
    :*

    ReplyDelete
  2. pa, cica maco, nisam ja kriv što ljudi više vole kad peva nego kad viče :D

    ReplyDelete
  3. Ne znam sta se desilo... Pesma je onako,nije nesto, ali ne mogu da kazem da je losa... Nadam se da ce biti vecih hitova na albumu, prosli joj je bio fantastican!

    ReplyDelete