Thursday, May 19, 2011

Tinie Tempah snima duet sa Adele / Tinie Tempah to record a duet with Adele


Evo najave za još jednu zanimljivu saradnju u budućnosti. Britanski reper Tinie Tempah potvrdio je da radi na novoj pesmi sa Adele. On kaže da je njen veliki fan i da su dobri prijatelji, te da mu je velika čast što je nedavno sarađivao sa njom u studiju u Los Angelesu. Detalji o pesmi za sada nisu poznati, ali je Tinie obećao da će rezultat njihove saradnje biti fantastičan. 
Svakao neobična saradnja. Možda možemo da očekujemo nešto u stilu pesme Stan koja je bila veliki hit za Eminema i Dido pre 11 godina. No, videćemo. Više detalja trebalo bi da bude poznato uskoro.

***

It seems that another interesting collaboration is around the corner. British rapper Tinie Tempah confirmed that he worked on a new song with Adele. He says that he's a big fan of her, that they're good friends, so he's honored because he has recently got a chance to collaborate with her in his studio in LA. Details about the song are still unknown, but Tinie promises that result of this collab will be amazing.
This is certainly unusual collaboration. Maybe we can expect something like Stan which was a huge hit for Eminem and Dido 11 years ago. Anyway, we'll find out soon when we get more details.

No comments:

Post a Comment