Monday, May 9, 2011

Whitney Houston ponovo na rehabilitaciji / Whitney Houston returns to rehab



Whitney Houston je ponovo na rehabilitaciji kako bi pokušala da se reši zavisnosti od droge i alkohola, potvrdila je njen publicista Kristen Foster. Foster je dodala da je ovo bila dobrovoljna odluka u cilju dugotrajnog oporavka.
Whitney Houston se godinama bori sa zavisnošću, ali je 2009. godine, kada je objavila povratnički album I Look to You, rekla kako je zdrava i čista. Ipak, problemi su se pojavili već sledeće godine kada je krenula na turneju. Njeni fanovi bili su izuzetno nezadovoljni nastupima i kvalitetom njenog glasa, pa su mnogi koncerti i otkazani.
Za sada nije poznato koliko će pevačica ovoga puta biti na rehabilitaciji. 

***

Whitney Houston is back to rehab in order to get rid of drug and alcohol addiction, her representative Kristen Foster confirmed. Foster says it was a voluntary measure and part of Houston's "long-standing" recovery process.
Whitney Houston has battled with the addiction for years, but in 2009, when she released her comeback album I Look to You, she declared herself healthy and clean. Still, problems showed up the following year when her tour started. Many fans were extremely disappointed with her performances and the quality of her voice, so many shows were cancelled.
It's unclear for now how long the singer will be in rehab this time.

No comments:

Post a Comment