Thursday, February 17, 2011

Chris Crocker aka Leave Britney Alone hit na iTunes-u!


Chris Crocker, koji je širom sveta postao poznat po svom video snimku "LEAVE BRITNEY ALONE" (snimak je dostigao više od 37 miliona pogleda), uskoro će objaviti svoj prvi EP First Bite, a ubrzo će uslediti i debi album. Internet zvezda je muzikom počela da se bavi pre tri godine, kada je objavljen singl Mind In the Gutter. Nakon toga usledila je dvogodišnja pauza posle koje je stigla balada Love You Better objavljena u dve verzije -  studijskoj i akustičnoj. Snimio je i pesme: Best of Both Worlds, Feel for the Enemy i Freak of Nature.
Sve njegove pesme prošle su zapaženo, ali pravi muzički uspeh postiže tek sa pesmom I Want Your Bite, koja je objavljena 14. februara na njegovom Youtube kanalu, (svojevrstan poklon Crockera njegovim fanovima koje zove “CROCKSTARS”). Dan kasnije bila je dostupna za kupovinu na sajtu iTunes gde je postala pravi hit, što je omogućilo Chrisu da potpiše pravi ugovor sa jednom izdavačkom kućom. Pesma je dostigla 14. mesto na Dance iTunes listi, prešavši time čak i Daviga Guettu i Akona i njihov veliki hit Sexy Bitch! Popularnost pesme ne jenjava, tako da je sasvim sigurno da će dostići još veći uspeh na ovoj listi.
Što se same pesme tiče, Crocker se igra "vampira" preko elektro-pop zvuka, dopunjenog zdravom dozom autotuna i malo više seksualno izazovnog teksta.
Poslušajte pesmu ispod, nećete ostati ravnodušni. Takođe, spremite se za Chrisov novi rap singl koji će biti objavljen uskoro. Ovaj momak definitivno ne namerava da prestane da nas iznenađuje u skorije vreme :D


By Nemanja Kutlešić


No comments:

Post a Comment