Thursday, February 17, 2011

J. Lo vs Britney Spears


Pop pevačica i glumica Jennifer Lopez, koja je trnutno aktuelna i kao jedna od sudija emisije American Idol, objaviće svoj novi album, sedmi po redu, pod nazivom Love? 29. marta. Interesantno je da će i Britney Spears upravo tog dana objaviti novi album Femme Fatale,  pa će se na top-listima voditi zanimljiva borba.
J. Lo će album najaviti duetom sa Pitbullom "On the Floor" u kome je semplovan čuveni hit osamdesetih Lambada. Pesma je već hit na radio-stanicama, a za nekoliko dana biće puštena u prodaju. Inače, Jennifer je na novom albumu počela da radi početkom 2009. godine, a plan je bio da album bude objavljen početkom 2010. Međutim zbog neočekivano lošeg prijema singla Louboutins kod publike, njena izdavačka kuća Epic Records odbacila je čitav projekat. Ova pevačica je sada pod okriljem Daf Jam Records koji su je podržali u ovom projektu. Sada kada je J. Lo ponovo u centru pažnje i pesma On the Floor postiže zapažene rezultate, očekuje se da će Jennfier ponovo postati jedna od vodećih zvezda na muzičkoj sceni.
Ipak, fanovi Britney Spears vest o borbi na top-listama dočekali su sa podsmehom verujući da ništa ne može da ugrozi povratak njihove ljubimice, posebno ne Jennifer. Britnin novi single Hold It Against Me već je veliki hit i fanovi čvrsto veruju da će njen novi album, u izdanju Jive Records, debitovati na prvom mestu sa impresivnom prodajom.

1 comment:

  1. Mislim da j.lo nema nikakve sanse protiv britney.

    ReplyDelete