Tuesday, May 10, 2011

Shakira oduševila hiljade fanova na koncertu u Beogradu!


Kolubijska pop senzacija sinoć je održala neverovatan koncert u Beogradskoj areni. U kolonama fanova koji su došli da čuju svoje omiljene hitove najviše je bilo dece sa roditeljima, kao i mlađe populacije, a od naših poznatih ličnosti na koncert je, među prvima, stigao muzičar Bajaga sa suprugom i decom.
Prvi nastup u Beogradu jedne od najvećih svetskih zvezda počeo je sa petnaestak minuta kašnjenja, a kada se pojavila na bini, obožavaoci su pozdravili Shakiru gromkim aplauzom i uzvicima oduševljenja. Zanosna plavuša pokazala je svoju izvajanu figuru u zlatnoj majici i crnim helankama ne prestajući da skače i igra.

- Dobro veče, Beograde! Pošto je ovo moj prvi put ovde, želim da se svi lepo provedemo. I ne zaboravite, večeras sam samo vaša, pozdravila je publiku pevačica i zapevala svoj prvi veliki hit Whenever wherever, a zatim su usledili i ostali kao što je Gypsy.

Dok se atmosfera zagrevala Shakira je na binu izvela pet devojaka iz publike i počela da ih uči kako da igraju njen prepoznatljivi trbušni ples sa njom dok je ostatak publike gromko aplaudirao. Poznata po svojoj opuštenosti, pevačica je sve vreme igrala bosa na bini pred publikom od 6.000 vernih fanova.

Nakon pesme Loca, pevačica je prekinula koncert, a publika je zatražila bis.




Preuzeto sa: Blic.rs




3 comments: