Monday, October 10, 2011

Otac Amy Winehouse objavljuje memoare o pevačici / Amy Winehouse's father to publish memoir on singer


Otac Amy Winehouse, Mitch, najavio je da će napisati memoare o preminuloj pevačici. Knjiga će se zvati "Amy, My Daughter" i planirana je za leto sledeće godine. Mitch Winehouse rekao je da će sva sredstva od prodaje biti uplaćena fondaciji "Amy Winehouse" za pomoć mladim ljudima koji se bore sa različitim vrstama problema. Povodom objavljivanja ove knjige on je izjavio:
"Osećam da moram da napišem ovu knjigu kako bih ispričao istinitu priču o Amy i doprineo sopstvenom oporavku. Takođe želim da prikupim što više novca za fondaciju koja nosi njeno ime, pa će sva sredstva od prodaje biti uplaćena za pomoć mladim ljudima koji se bore sa raznim bolestima, uključujući bolesti zavisnosti.
Verujem da će kroz njenu muziku, fondaciju i ovu knjigu, njen duh živeti večno".

***

Amy Winehouse's father, Mitch, has announced that he will be writing a memoir about the singer. The book will be titled "Amy, My Daughter" and is set to published in the summer of 2012. Mitch Winehouse has also announced that all proceeds from the book will be donated to the foundation set up in the singer's name for a help to youth struggling with various problems. He said about the book:
"I feel that I need to write this book to tell the true story of Amy and to help with my personal recovery. I also want to raise as much money as possible for Amy's foundation, so all proceeds from the book will go directly to help children who are disadvantaged through illness and substance addiction. I believe that through Amy's music, her foundation, and this book, her name will live forever."

No comments:

Post a Comment