Monday, October 31, 2011

Sade hipnotisali srpsku publiku!


Soul diva baršunastog glasa, Sade Adu, počela je sa svojim bendom prvi koncert pred srpskom publikom sa zakašnjenjem od čak sat vremena.
Nakon dugog čekanja, Arenu je zapljusnuo snop plave svetlosti, a zatim je uz prve taktove "Solider of Love" legendarna pevačica izašla na scenu.
- Srbijo, hvala! Nema reči kojima bih vam se izvinila za sve propuštene godine, ali večeras ću pokušati da nadoknadim izgubljeno vreme. Hvala što ste večeras sa mnom - rekla je Sade na početku koncerta i zaređala stare i nove hitove.
Više od deset hiljada posetilaca uživalo je u magiji koju je bend stvorio na sceni. Odevena u crno od glave do pete, pevačica se kretala scenom suptilno i graciozno u ritmu muzike.
Nizali su se hitovi poput: "Smooth Operater", "Jezabel", "Is It a Crime", "No Ordinary Love", a publika je svaku numeru nagrađivala dugim aplauzom i skandiranjem, dok je Sade uzvraćala poljupcima i zahvaljivala se na srpskom.
- Nadam se da ste i vi večeras srećni kao ja - rekla je pevačica.
Neverovatni specijalni efekti dodatno su začinili ovaj muzički ugođaj, a emotivnog naboja nije manjkalo ni jednog trenutka među publikom.
Koncert koji je trajao gotovo dva sata bio je podeljen u tri celine, a pevačica koja i dalje ima figuru iz mladosti isto toliko puta je promenila stajling. Šou je završila pesmom "Cherish the Day".
Vredelo je čekati Sade u Areni jer je svojim glasom obojila oktobarsku noć u dugin spektar satkan od bluza, soula, džeza i bosa nove.



Izvor: Blic.rs uz korekcije autora bloga

No comments:

Post a Comment