Tuesday, October 4, 2011

Robbie Williams ponovo napustio Take That / Robbie Williams leaves Take That again


Spekulacije su se pokazale istinitim. Robbie Williams ponovo je napustio bend u kome se proslavio, potvrdio je Gary Barlow, jedan od članova popularnog benda Take That. Robbie se prošle godine, nakon 15 godina, vratio u bend kako bi sa njima snimio novi album i krenuo na turneju. Međutim, radost mnogobrojnih fanova je kratko trajala.
"Robbie više nije deo grupe. On je naš brat, ali želeo je da ode. Ako ikada bude poželeo da se vrati, vrata su mu otvorena, ali čini se da se to ipak neće dogoditi", rekao je Gary na današnjoj pres konferenciji.
Njihov zajednički studijski album, "Progress", prodat je u oko 4 miliona primeraka, dok su na zajedničkoj turneji po Velikoj Britaniji zaradili sedam miliona dolara.  
Gary je dodao da će i bend i Robbie uskoro početi rad na novim albumima.

***

Speculations are proved to be truth. Robbie Williams has left a bend which rose him to fame again, Gary Barlow, his band mate from Take That confirmes. Robbie returned to the band last year, after 15 years, to record a new album and go on tour with his old band mates. Still, fans' happiness wasn't long-lasting.
"Robbie is not a member of a group anymore. He's our brother, but he wanted to go. If he ever wants to come back, he's welcome, but it seems that it won't happen", said Gary at today's press conference.
Their studio album, "Progress", has been sold in around 4M copies, and they earned 7M dollars on their last UK tour.
Gary added that both, the band and Robbie, will be devoted to their own releases from now on.

No comments:

Post a Comment