Monday, January 16, 2012

Fan provalio u kuću Kate Bush da bi je zaprosio / Fan breaks into Kate Bush's house to propose her

Fan breaks into Kate Bush's house to propose to her

Opsesivni fan Kate Bush, Amerikanac Frank Tufaro, provalio je u kuću pevačice kako bi je zaprosio. On je sa sobom nosio prsten vredan 3000 funti, a kuću je pronašao preko satelitskih koordinata koje je "skinuo" sa interneta. Pošto Kate nije bila kod kuće kada je stigao, odlučio je da provali unutra, ali su ga spazili susedi i pozvali policiju. On je na saslušanju rekao da oseća da je povezan sa njom, da je obožava i želi da je zaštiti. Međutim, takođe je dodao da je u kuću pevačice provalio samo zato jer je bilo hladno.
"Bilo je ledeno, mračno i nisam imao kuda da odem. Pojma nisam imao gde se nalazim i bio sam ubeđen da ću umreti tamo. Toliko je bilo hladno. U životu nisam prekršio zakon, ali sam morao da razbijem prozor kako ne bih umro od hladnoće".
Izgleda da je čovek mislio da je lik iz njenog najvećeg hita "Wuthering Heights" (Heathcliffe, to sam ja, Cathy, stigla sam kući, tako je hladno, pusti me krzo prozor")...

***

An obssesive Kate Bush fan, American Frank Tufaro, broke into the singer's house in attempt to propose her. He was carrying 3000 pound worth ring to the house he found using satelite co-ordinates he downloaded from the internet. When he discowered that Kate wasn't home, he decided to break inside, but neighbours noticed him and called the police, He said that he felt so connected to the singer, that he felt so much love for her and wanted to protect her. But he also added that he broke inside her house just because he was cold.
"It was freezing cold, it was dark and I felt like I had nowhere to go. I didn't have a clue where I was and I was convinced I was going to die there, it was so bitter and cold. I've never broken the law in my life and decided to break a window pane and let myself in so I wouldn't freeze to death".
Hm... it seems he imagined he's a character from her biggest hit "Wuthering Heights" ("Heathcliff, it's me, Cathy, I've come home, it's so cold, let me in your window")...

  

No comments:

Post a Comment