Wednesday, September 14, 2011

20 000! Thank you :)Ovaj blog je za nešto više od pet meseci postojanja dostigao preko 20 000 pregleda i želim da vam se zahvalim na tome! Nadam se da će broj poseta u budućnosti rasti mnogo brže, a ja ću nastaviti da se trudim da vam među prvima donosim najzanimljivije vesti iz sveta pop muzike. Takođe se nadam da ćete nastaviti da delite postove sa ovog bloga prijateljima i na taj način pomognete njegovu popularizaciju :)

Podsećam vas da ukoliko želite da prvi saznate šta se dešava na blogu, lajkujete zvaničnu facebook stranicu, i pratite me na twitteru.

Hvala još jednom od srca :) 

***

This blog has reached more than 20 000 views for more than five months and I want to thank you for that! I hope that the number of visits will rise more quickly in the future, and I'll keep trying to post the most interesting pop music news among first. I also hope that you'll keep sharing posts from this blog to your friends and help its popularisation :)

I remind you that if you want to find out among first what's new on this blog, like an official facebook page and follow me on twitter.

Thank you once again from the bottom of my heart :)


No comments:

Post a Comment