Tuesday, February 7, 2012

Madonna stiže u Zagreb + poslušajte remix pesme "Give Me All Your Luvin" sa LMFAO!

Pop singer Madonna

Kao što je obećala, dva dana nakon spektakularnog nastupa na Super Bowl-u Madonna je najavila svoju novu, dugoočekivanu svetsku turneju. Kraljica popa je odlučila da ni ovoga puta ne zaobiđe Balkan, pa će 11. juna nastupiti na Maksimir stadionu u Zagrebu! Karte, čija cena za sada nije poznata, naći će se u prodaji od 17. februara.
Koncertni promoter Live Nation objavio je da je u okviru ove turneje planirano oko 90 koncerta. Madonna će turneju započeti 29. maja koncertom u Tel Avavu, dok će je završiti 2013. godine u Australiji gde je iščekuju već 20 godina.
Na turneji će promovisati svoj novi album, "MDNA", koji će biti objavljen 26. marta, ali će publika imati prilike da čuje i neke od klasika pop kraljice.
Njena prethodna turneja, "Sticky & Sweet", u okviru koje je posetila i Beograd, najuspešnija je turneja solo izvođača svih vremena sa zaradom od preko 400 miliona dolara.
Dok čekamo novu turneju i novi album, možemo uživati u remiksu njenog aktuelnog singla, "Give Me All Your Luvin", koji su uradili članovi popularnog dua LMFAO. Ovaj remiks se od danas nalazi u prodaji i možete ga poslušati ispod ovog posta!

No comments:

Post a Comment