Monday, February 6, 2012

Madonna Super Bowl Performance (WATCH HERE!)



Možete li da verujete da ova žena ima 53 godine? Ovakvu energiju nemaju mnoge mlađe koleginice, ali zato je Madonna kraljica pop muzike i od nje se uvek očekuje samo najbolje. Tokom poluvremena najgledanijeg događaja u Americi, Super Bowla, Madonna je još jednom prikazala pravo značenje reči šou i spektakl.
Nastup je otvorila pesmom "Vogue", kojom je podsetila ljude na čuvenu koreografiju koja je bila hit devedesetih godina. Na stadion su je doveli igrači obučeni u odela rimskih gladijatora dok je Madonna, kako kraljici i dolikuje, sedela na zlatnom tronu u stilu Kleopatre. Tokom nastupa videli smo fantastične koreografije i impresivne 3D animacije. Tokom izvođenja pesme "Music", Madonni se na sceni pridružio popularni duo LMFAO, pa su se čuli i delovi pesama "Party Rock Anthem" i "Sexy and I Know It" praćene impresivnom koreografijom. Naravno, Madonna je iskoristila priliku da predstavi i svoj novi singl, "Give Me All Your Luvin", zajedno sa Nicki Minaj i M.I.A-om. Ovaj nastup će ostati upamćen i po tome što je M.I.A. pokazala srednji prst tokom prenosa, što je uvredilo inače osetljive Amerikance, pa se mreža NBC zvanično i izvinila zbog toga.
Nakon kratkog podsećanja na hitove "Open Your Heart" i "Express Yourself", Madonna je nastup zatvorila klasikom "Like a Prayer", a na sceni joj se pridružio Cee-Lo Green sa horom. Pevačica je sa scene nestala u dimu uz poruku "World Peace". 
Reakcije na nastup u medijima su više nego pozitivne, a mnogi poznati izvođači su iskoristili twiiter da pohvale kraljicu, uključujući Pink, Katy Perry Cheryl Cole, Snoop Dogg-a i mnoge druge.
Ukoliko ste propustili ovaj spektakl, onda obavezno pogledajte klip ispod ovog posta!

No comments:

Post a Comment