Tuesday, February 21, 2012

S&M: Rihanna snimila dva dueta sa Chrisom Brownom!



Rihanna je odlučila da za 24. rođendan svoje fanove obraduje neobičnim poklonom. E sad, da li je više obradovanih, razočaranih ili zgađenih i dalje je pitanje. Naime, pevačica je objavila remiks pesme "Birthday Cake" na kome gostuje ni manje ni više nego Chris Brown. Isti onaj koji je isprebijao pre tri godine i koji još uvek ima sudsku zabranu prilaska pevačici. Chris u poslednje vreme pokušava da ubedi javnost da se promenio da su terapije na koje je išao dale rezultat, ali i dalje ima povremene izlive besa kada ga u nekoj emisiji upitaju za incident sa Rihannom.
Inače, da se nešto sumnjivo dešava bilo je jasno još pre nekoliko meseci kada su ovi izvođači počeli međusobno da se prate na twitter-u, dok ovih dana kruže glasine i da je par obnovio romantičnu vezu. Ova informacija nije potvrđena, ali remiksi jesu. Chris čak svoj deo u pesmi "Birthday Cake" otvara stihovima: "Girl I wanna fuck you right now / Been a long time I’ve been missing your body.” ("Devojko želim sada da te je**m, prošlo je mnogo vremena, nedostaje mi tvoje telo").
Rihanna je uzvratila "uslugu", pa se pojavljuje kao gost u remiksu njegove numere "Turn Up the Music" (obe pesme možete poslušati ispod ovog posta).
Da li ovo znači samo profesionalno ili romantično pomirenje ili je sve samo jeftini marketinški trik, vreme će pokazati. Naravno, ostaje da se vidi da li će se i ova priča završiti modricama.





No comments:

Post a Comment